Home
delivery

With a heart
Home delivery

Het geluksmoment van uw klant

Na het bestellen van een meubel begint voor uw klanten vaak het grote wachten. Dat is een deel van de voorpret die leidt tot het hoogtepunt: de bezorging van de nieuwe bank, tafel, kast of stoelen. Wij zorgen ervoor dat dit echt een geluksmoment wordt voor u en uw klant. Home delivery is onze specialiteit, dus wij ontzorgen u graag op het gebied van planning en levering. Dat scheelt u een heel wagenpark en logistieke medewerkers…

Alles is bij ons in goede handen.
Daardoor heeft u geen eigen wagenpark nodig en kunt u vertrouwen op
een goede en volledige afhandeling.

White glove service

Met deze speciale service ontzorgen wij u van A tot Z. Niet alleen maken we de bezorgafspraak met de klant, maar onze medewerkers brengen uw spullen desgewenst tot op de uiteindelijke plaats van bestemming, dus inclusief inhuizen, uitpakken en klein montage. Dit alles met de spreekwoordelijke witte handschoen: toonbeeld van onze kwaliteit en zorg.

Meubels tot in huis
Meubel transport

Techniek en opslag

Onze meer dan 7.000 m2 grote opslagruimte is de locatie van waaruit we het transport verzorgen. Al uw meubelen staan hier volledig geklimatiseerd en met de voordelen van een elektronisch vochtbeheersingssysteem. Het vervoer verloopt altijd optimaal dankzij onze meedenkende specialisten in home delivery.

Opslag home delivery

Het spreekt voor zich dat u als retailer het transportgedeelte van uw bedrijf het liefst uitbesteedt aan een specialist. VSW expeditie is die specialist in het opslaan en bezorgen van meubelen bij de consument thuis. Wij bieden u complete ontzorging van het leveringstraject:

  • Goederen ontvangen
  • Controleren
  • Consolideren
  • Organiseren
  • Planning
  • En levering

Alles is bij ons in goede handen. Daardoor heeft u geen eigen wagenpark nodig en kunt u vertrouwen op een goede en volledige afhandeling.

Massa stoelen transport

Track & Trace

Met de nieuwste technieken voorzien wij u van online realtime informatie over de afleverstatus van de zending. Bovendien kunt u de gescande ondertekende vrachtbrief via onze online portal downloaden, binnen 3 minuten na levering! Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden. We zijn nog lang niet uitontwikkeld.

VSW expeditie track & trace
Meubel transport tot in huis

International transport WITH A HEART