meubel-
transport

With a heart
VSW expeditie locatie

Internationaal transport

Ook op internationaal transportvlak hebben we volop ervaring. Zo rijden we wekelijks op een groot aantal Europese landen zoals: Duitsland, Denemarken, Zwitserland, België, Engeland, Frankrijk, Luxemburg, Italie, Ierland, Oostenrijk en natuurlijk Nederland.

We leveren grote partijen meubelen af, maar ook een enkele fauteuil of kast op één adres. Of het nu gaat om één voetenbankje naar Klagenfurt of 100Cbm naar Glasgow, wij tekenen ervoor!

Techniek en uitrusting
Omdat meubeltransport vraagt om specifieke middelen, hebben we luchtgeveerde auto’s tot onze beschikking, die voorzien zijn van hydraulische laadkleppen en dubbele laadvloeren.
Tijdens het transport vermijden we het onderling contact tussen uw meubels volkomen door het juiste bevestigingsmateriaal en eventueel dekens te gebruiken. Vertrouw op onze ervaring en expertise.
Omdat meubeltransport vraagt om specifieke middelen, hebben we luchtgeveerde auto’s tot onze beschikking, die voorzien zijn van hydraulische laadkleppen en dubbele laadvloeren.Tijdens het transport vermijden we het onderling contact tussen uw meubels volkomen door het juiste bevestigingsmateriaal en eventueel dekens te gebruiken. Vertrouw op onze ervaring en expertise.
Antiek transport

Zorg en aandacht

Meubels verdienen zorg en aandacht tijdens het transport. Net zoals ze met zorg en aandacht ontworpen en geproduceerd zijn. Bij VSW expeditie bent u aan het juiste adres voor meubeltransport dat precies past bij de kwaliteit die u levert. Onze medewerkers doen het met hun hart.


Antiek transport

Transport van kostbare stukken is voor ons geen aparte dienstverlening, want elk meubeltransport is kostbaar. Van kleinmeubelen tot het vervoer van kostbare zitmeubelen, VSW expeditie zorgt dat uw meubeltransport en distributie soepel verloopt. Omdat we nét iets meer doen voor u en uw product.

Antiek transport

Track & Trace

Met de nieuwste technieken voorzien wij u van online realtime informatie over de afleverstatus van de zending. Bovendien kunt u de gescande ondertekende vrachtbrief via onze online portal downloaden, binnen 3 minuten na levering! Vraagt u ons gerust, naar de mogelijkheden. We zijn nog lang niet uitontwikkeld.

VSW expeditie track & trace
Meubel transport

Meubelopslag

Als u een ruime opslagcapaciteit zoekt voor uw meubels, zoek dan niet verder. Maar liefst 7.000 m2 groot is ons magazijn. Warehousing, orderpicking en physical distribution, maar ook een volledig geautomatiseerde voorraadadministratie: wij regelen alles voor u. Van een eenmalige inboedelopslag tot een 'constant floating stock’, bankstellen op karren of kleinmeubelen in stellingen.

International transport WITH A HEART