Opslag,
distributie en
order picking

With a heart
Opslag

7.000 m2 geklimatiseerde ruimte

U bent enorm zuinig op uw meubels. Wij ook. Dus als u zelf niet de mogelijkheid heeft om uw voorraad op te slaan, kunnen wij dat prima voor u verzorgen. U kunt vertrouwen op volledig geïsoleerde opslag in onze ruim 7.000m2 grote geklimatiseerde ruimte. Voor intern transport en opslag van meubelen hebben we uiteraard speciale voorzieningen. Hoe wilt u uw meubels aanvoeren, over de weg of per spoor? Het kan allemaal.
piano transport
Dat we precies weten wat goed is voor uw meubels, bewijzen we in alles. Zo zijn al onze laadportalen met kussenafsluiting volkomen ‘weerdicht’ gemaakt. De vochtbeheersing in de opslagruimte is elektronisch geregeld. Bovendien zorgt VSW expeditie voor een intensieve en betrouwbare bewaking. Nog meer service: voor de organisatie van de distributie kunt u gebruikmaken van het computersysteem van VSW expeditie. Dat noemen wij pas opslag, distributie en orderpicking with a heart!

Meubelopslag

Als specialist in de meubelbranche heeft VSW expeditie een ruime opslagcapaciteit voor deze producten. U kunt bij ons terecht voor warehousing, orderpicking en physical distribution en nog veel meer diensten. Met VSW expeditie kunt u alle kanten op. Van een eenmalige inboedelopslag tot een 'constant floating stock’, bankstellen op karren of kleinmeubelen in stellingen: wij begrijpen wat u zoekt. Onze volledig geautomatiseerde voorraadadministratie helpt u snel en vakkundig verder.

Massa transport
piano transport

Piano-opslag

Voor u als producent of importeur kan het lastig zijn om grotere hoeveelheden piano’s of andere muziekinstrumenten op te slaan. Voor VSW expeditie is dat geen enkel probleem. Sterker nog: wij zijn gespecialiseerd in langdurige opslag van muziekinstrumenten. Dat is ideaal als u op één vast punt in Europa voorraad wilt houden. VSW expeditie is in dat geval uw magazijn en distributiecentrum tegelijk. Wees gerust: onze opslagruimtes zijn volledig geïsoleerd en geconditioneerd. Bovendien kunt u rekenen op intensieve en betrouwbare bewaking.

Opslag home delivery

Het spreekt voor zich dat u als retailer het transportgedeelte van uw bedrijf het liefst uitbesteedt aan een specialist. VSW expeditie is die specialist in het opslaan en bezorgen van meubelen bij de consument thuis. Wij bieden u complete ontzorging van het leveringstraject:

  • Goederen ontvangen
  • Controleren
  • Consolideren
  • Organiseren
  • Planning
  • En levering

Alles is bij ons in goede handen. Daardoor heeft u geen eigen wagenpark nodig en kunt u vertrouwen op een goede en volledige afhandeling.

Massa stoelen transport

International transport WITH A HEART