Piano-
transport

With a heart

Vertrouw uw instrumenten gerust aan ons toe

Er zijn niet veel expediteurs die snappen hoe belangrijk het is om pianotransport op de juiste manier te verzorgen. Dat is de reden dat enkele zeer gerenommeerde fabrikanten van piano's, orgels, vleugels, violen en keyboards ons vroegen om hun instrumenten te distribueren. Dankzij onze jarenlange ervaring worden we er steeds beter in. Onze klanten ervaren dagelijks deze voordelen.
Pianotransport
VSW expeditie heeft alle technische voorzieningen in huis voor een soepele afwikkeling van pianotransport en distributie. Maar het allerbelangrijkste is dat we het met ons hart doen. Wij slagen erin om nét iets meer te doen voor u en uw product. Ervaar het zelf!

Pianotransport
Uitzonderlijke opdrachtgevers
Naast regulier transport verzorgen we ook uitzonderlijke transporten. Om die reden staan o.a. het North Sea Jazz Festival en International Piano Contests op onze referentielijst.
Daarnaast zijn we trots op de diversiteit van onze opdrachtgevers. Van Japanse, Chinese, Duitse of Engelse pianofabrieken tot internationaal bekende artiesten. Ze weten ons allemaal te vinden.
Naast regulier transport verzorgen we ook uitzonderlijke transporten. Om die reden staan o.a. het North Sea Jazz Festival en International Piano Contests op onze referentielijst. Daarnaast zijn we trots op de diversiteit van onze opdrachtgevers. Van Japanse, Chinese, Duitse of Engelse pianofabrieken tot internationaal bekende artiesten. Ze weten ons allemaal te vinden.
Painotransport
Painotransport

Techniek en uitrusting

Het pianotransport kan plaatsvinden vanuit onze meer dan 7.000 m2 grote opslagruimte. Volledig geklimatiseerd en voorzien van een elektronisch vochtbeheersingssysteem, dus veilig voor uw instrumenten. Vertrouw op soepel transport dankzij:

  • luchtgeveerde auto's met hydraulische laadkleppen
  • dubbele laadvloersystemen
  • aangepast verpakkingsmateriaal
  • een maximaal volume van maar liefst 80 piano's per autoAls u wilt, kunnen we grote aantallen per land afleveren, maar ook een enkele piano of viool op één adres. Of het nu gaat om een vleugel naar Berlijn of 80 piano's naar Dublin, wij staan voor u klaar.

International transport WITH A HEART